CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT بیماری پسوریازیس در بارداری

Considerations To Know About بیماری پسوریازیس در بارداری

Considerations To Know About بیماری پسوریازیس در بارداری

Blog Article

آیا پزشک به شما گفته است که دچار پسوریازیس ناخن شده‌اید؟ پسوریازیس پوست نوعی بیماری پوستی مزمن است که باعث خشکی شدید پوست و فلس برجسته روی ناخن می‌شود. در این بیماری خودایمنی بدن سلول اضافی تولید می‌کند که روی سطح پوست جمع می‌شوند.

Jij bent geïnteresseerd in Artificial Intelligence en je bent op de hoogte van het laatste nieuws op dit gebied.

کوچکترین فلیپ بوک دنیا با ابعاد میلیمتری / جذاب تر ولی سخت تر از همیشه !

قرص کوتیاپین برای کنترل و درمان بیماری های خلقی، نارحتی های اعصاب مانند شیزوفرنی، دوقطبی، مانیا یا افسردگی کاربرد دارد.

سیر به دلیل خواص ضد قارچ و ضد باکتریایی‌اش به عنوان یک درمان خانگی برای قارچ پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ماده‌ای به نام آلیسین که در سیر وجود دارد، مسئول بسیاری از خواص درمانی آن است. برای استفاده از سیر به عنوان درمان قارچ پوستی، معمولاً سیر را له کرده و به صورت موضعی بر روی ناحیه آلوده اعمال می‌کنند. این کار می‌تواند به کاهش علائم عفونت قارچی کمک کند.

تا به امروز، هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد و روش‌های درمانی صرفا ظاهر و عملکرد ناخن‌های مبتلا را بهتر می‌کنند.

تشخیص قارچ‌های پوستی اغلب بیماری پسوریازیس ا شامل یک ترکیبی از بررسی بالینی و آزمایش‌های تخصصی است. در اینجا چند روش رایج برای تشخیص عفونت‌های قارچی پوست آورده شده است: معاینه فیزیکی دکتر پوست و مو معمولاً با معاینه دقیق پوست، ناخن‌ها و موها شروع می‌کند. آن‌ها به دنبال نشانه‌های مشخصی مانند قرمزی، ترک‌خوردگی، پوسته‌پوسته شدن، و تغییرات ناخن هستند. کشت قارچی در صورت لزوم، نمونه‌ای از پوست، مو یا ناخن آسیب‌دیده برداشته می‌شود و برای کشت در آزمایشگاه فرستاده می‌شود.

افرادی که سابقه خانوادگی و ارثی ابتلا به این بیماری را دارند احتمال ابتلا به پسوریازیس ناخن شست پا در آن‌ها بیشتر است. شست پا قرمز، حساس و پوسته می‌شود. البته گاهی ویروس گلودرد و مصرف برخی داروهای خاص هم می‌تواند علت این بیماری شست پا باشد.

طرز تهیه خورشت کرفس تمام رازها و اسرار خورشت کرفس لعابدار و خوشمزه که تا حالا نمی دونستی !

اگر به صورت منظم داروهایی مصرف می‌کنید که باعث خواب آلودگی تان می‌شود (مانند داروهای سرماخوردگی، داروهای ضدحساسیت، داروهای ضددرد حاوی مواد مخدر، قرص‌های خواب، شل‌کننده عضلات و داروهای ضدصرع، افسردگی و اضطراب) قبل از مصرف ریسپریدون این موضوع را با پزشک معالجتان در میان بگذارید.

دارو را دقیقا مطابق دستور پزشک مصرف کنید و هر روز در زمانی مشخص (ترجیحا موقع خواب) میل کنید.

ریسپریدون همچنین برای درمان و کاهش تحریک پذیری مفرط کودکان در خودمانده (اوتیسم) به کار می‌رود.

– خود درمانی: از خود درمانی بدون مشورت با پزشک خودداری کنید، زیرا ممکن است وضعیت را بدتر کند.

اگر هیچ عارضه‌ای در این مدت مشاهده نشود، معمولاً این کنترل در شش‌ماهه دوم هر دو هفته و سپس هر ماه انجام می‌گردد.

Report this page